Sweet Rice de nieuwe smaak van Gecko

Nieuw in ons assortiment Gecko Sweet Rice. Deze heerlijke crème likeur is geïnspireerd op een zeer populaire rijstdessert (Arroz con Leche) in Spanje.

Gecko Sweet Rice is gebaseerd op wodka met een Spaans rijstdestillaat, de likeur heeft 17% alcohol en is heerlijk romig van smaak.

Deze nieuwe smaak is al bij diverse slijterijen verkrijgbaar en in onze shop. Hou onze facebook-pagina in de gaten om te zien welke slijters deze heerlijke drank in hun assortiment hebben opgenomen of vraag er naar bij uw slijter.

 

Nieuwe cadeauverpakking met glaasjes

Ook in 2017 komt Gecko met een vernieuwde cadeauverpakking met glaasjes.

Drinken uit deze vrolijke shotglaasjes is een feest, de heerlijke caramelsmaak komt goed tot zijn recht.

De vernieuwde cadeauverpakking is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven!?!

Vraag er naar bij uw dichtstbijzijnde slijter of bestel via de webshop.

 

10 Jaar Vrouw! Beurs Leeuwarden

Voor het 10de jaar op rij wordt in Leeuwarden de Vrouw! beurs 16003109_1346474312078464_3815658822155681848_n

georganiseerd en ook dit jaar is Gecko er weer bij.

Het gaat vast een groot feest worden, wij hebben er in ieder geval

heel veel zin in!

Komen jullie ook Gecko proeven op 10,11 of 12 maart? 

Cadeauverpakking glazen in nieuwe style

Al enige tijd is de Gecko Caramel wodka likeur te koop in de design fles ontworpen door Victorio & Lucchino. vl-glazen

Aan het assortiment is nu ook een fraaie cadeauverpakking met 2 glazen toegevoegd.

De 2 hoge shotglazen met de vrolijke opdruk maken de (smaak)beleving van Gecko compleet. 

Het pakket is niet alleen leuk om te krijgen maar zeker ook om weg te geven!?! Vraag er naar bij uw slijter of bestel via onze webshop.

 

Puur Genieten (fair) met Gecko!

Dit jaar wordt voor het eerst de Puur Genieten Fair georganiseerd op 29 en 30 augustus op het terrein aan de Bergse Voorplas in het prachtige Rotterdam-Hillegersberg en Gecko is daarbij!Banner_vierkant_PGF

Op het feestelijk aangeklede terrein is de Puur Genieten Fair een plek waar mensen die houden van luxe, lifestyle en lekker eten & drinken elkaar ontmoeten. Daarnaast is er een zogenaamde Ibiza- en Biologische markt en een mini “Markthal” plein. Kom op een van onze gezellige terrassen een heerlijk drankje nuttigen of vaar gratis met een sloep over de plas. Ook zijn er diverse workshops, een podium met live muziek en een breed aanbod van standhouders met luxe producten en eten & drinken. Dit alles maakt dit event tot een premium belevenis voor alle bezoekers.

Wij hebben er zin in, u toch ook?

 

Aantal verkooppunten blijft groeien

Het aantal verkooppunten van Gecko blijft groeien. Onlangs hebben we al een aantal verkooppunten in Groningen en Friesland toegevoegd, maar nu ook in de provincie Utrecht hebben we er een vijftal verkooppunten bij. Kijk snel op de verkooppuntenpagina wat jouw dichtstbijzijnde slijterij is!

Gecko op de Libelle Zomerweek

Zin in een gezellig dagje uit met een vriendin, zus, moeder of collega? Kom dan van 18 t/m 24 mei naar de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand. Ook wij zijn er dit jaar weer bij!libelle logo

Het thema van de Libelle Zomerweek is Fiesta del Sol, dus dat wordt tapas en sangria proeven in de bodega en dansen op de gitaarmuziek! Maar zeker ook onze Spaanse caramel likeur mag niet ontbreken op deze gezellige dag. Kom Gecko Caramel proeven op onze stand 1305.

Hasta la vista!

Kijk voor meer informatie en tickets op www.libellezomerweek.nl

Gecko op Hoornsche Foodmarket

Tijdens de paasdagen (5 en 6 april) staat Gecko Nederland op de Hoornsche Foodmarket; foodmarket
de culinaire indoor lifestylemarkt van Noord-Holland! Foodtrucks, markt, streekproducten, mode, cultuur en muziek.Tijdens deze dagen kunt u ook onze heerlijke Caramel likeur Gecko proeven.

De Foodmarket is geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur. De entree is gratis.
wij zijn erbij u toch ook?

Gek op Gecko!

Gecko caramel is niet alleen lekker puur te drinken maar ook als mix in een cocktail. Bij de recepten vind je een aantal verrassende combinaties met deze Spaanse likeur. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de heerlijke combinaties en andere mogelijkheden.

Winkelmand

Wilt u ook een verkooppunt worden?

Bel ons dan: 0229-851304 of meld u aan via het formulier.

aanmelden