Libelle Zomerweek 2023

Gecko Nederland staat net als vorig jaar weer op de Libelle Zomerweek om onze Spaanse likeuren te laten proeven. De Libelle Zomerweek is het jaarlijkse evenement georganiseerd door het populaire tijdschrift Libelle. Het evenement vindt plaats van 11 tot en met 17 mei in Vijfhuizen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Gecko Nederland presenteert ook dit jaar haar Spaanse likeuren op een kleurrijke en levendige stand. Bezoekers kunnen kennismaken met de verschillende likeuren en proeven van de heerlijke smaken Caramel en Sweet Rice. De likeuren van Gecko Nederland zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Gecko drink je heerlijk puur of in de Koffie. Ook zijn ze geschikt als basis voor diverse cocktails. Kijk voor de cocktail mogelijkheden op onze receptenpagina.

Wij zijn weer erg enthousiast over onze deelname aan de Libelle Zomerweek. We vinden het fantastisch om onze likeuren te kunnen presenteren aan een groot publiek. We hopen dat we veel mensen kunnen inspireren om te genieten van onze Spaanse likeuren.

De Libelle Zomerweek is een drukbezocht evenement waar jaarlijks duizenden bezoekers op af komen. Naast de vele stands met producten en diensten zijn er ook diverse workshops en activiteiten te volgen, zoals modeshows en kookdemonstraties. Shop je kaartjes hier!

Winkelwagen
Scroll naar boven