Andere dranken

Naast Gecko heeft Gecko Nederland nog een aantal dranken in haar assortiment opgenomen. Zo hebben we een gin en rum lijn en een aantal likeuren in het assortiment.

 

Giro Gin

Giro Gin wordt geproduceerd in Barcelona volgens een recept dat dateert uit 1860. Het is een droge gin met intense en zoete aroma’s op smaak gebracht met jeneverbessen en droge afdronk.

Naast Giro Gin hebben we ook de Giro Pink, een (h)eerlijke pure gin met aardbeien smaak. Deze pink gin wordt gemaakt door de aardbeien te infuseren in de Giro gin. Door middel van een zorgvuldig gecontroleerd proces wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

 

Ron Pujol

Ron Pujol is een klassieke rum, met een lang en boeiende geschiedenis. De rum heeft licht kruidige tonen met een aangename palet en een heerlijke afdronk. Het is erg populair en wordt zeer gewaardeerd bij koffie.

Naast de de klassieke rum zijn er 2 rumlikeuren: Ratafia en Cremat. Ratafia is een traditioneel Catalaans likeur die wordt gemaakt door walnoten en specerijen te macereren in de Ron Pujol. Na filteren wordt de drank op eikenhouten vaten tot het perfecte punt gerijpt.

Ron Pujol Cremat in opvallende 2 liter flessen is een oud vissersdrankje. In een grote kleipot wordt suiker, citroenschil, kaneel de cremat Pujol een half uur gekookt. Een heerlijke rum likeur die licht zoet is met amandel en gekarameliseerde tonen en een fris citroentje.

 

Likeuren

Drie totaal verschillende maar alle drie uitgesproken likeuren; Crema Catalana, Peppermint en Avellana. Crema Catalana het populaire dessert uit de Catalaanse keuken. De likeur is net zo lekker als het dessert, vol romig van smaak met heerlijke tonen van caramel en kaneel.⁠

Peppermint heeft een intense munt smaak. De likeur is gemaakt van de variëteiten van mentha piperita met een hoog gehalte aan etherische oliën. Heerlijk verfrissend in de mond.

Daarentegen heeft de Avellana juist een volle smaak van hazelnoten. Deze volle zoete smaak van hazelnoot, noten en amandelen zorgt voor een explosie van de zintuigen.

Winkelwagen
Scroll naar boven