CARAMEL CON CAVA

image_pdfimage_print

Caramel Con Cava

Voor de Gecko Caramel hebben we een ‘perfect serve’ gecreëerd. Een cocktail die past bij het product, waarbij gebruik gemaakt wordt van dagelijkse ingrediënten en die makkelijk te maken is: Gecko Caramel Con Cava. Deze cocktail is heerlijk voor warme, zomerse dagen op het terras als aperitief maar ook als verfrissende cocktail tijdens een feestje met vrienden.

Deze perfect serve heeft slechts 4 ingrediënten; Gecko Caramel, Cava, (troebele) appelsap en bruiswater. Daarnaast heb je veel ijs en als garnering een stukje sinaasappelschil nodig. Dit laatste ingrediënt lijkt misschien overbodig maar maakt juist de cocktail helemaal af. De geur en subtiele frisse smaak van de sinaasappel geeft een extra dimensie aan de cocktail.

Gecko Caramel con Cava, een lekker zomers drankje met Gecko caramel likeur, cava, appelsap en bruiswater. Makkelijk, lekker en snel klaar, Salut!

Ingrediënten

De Caramel Con is een cocktail die in een mooi wijglas opgebouwd wordt. Start met lekker veel ijs in het glas en bouw van daaruit de cocktail op. Garneer de cocktail met sinaasappel zest. De Caramel Con Cava bevat de volgende ingrediënten:

  • 50 ml Gecko Caramel
  • 50 ml Appelsap (troebel)
  • 50 ml Cava
  • 50 ml Bruiswater
  • 1 schil van de sinaasappel

Methode:

  1. Doe de ijsblokjes in het glas.
  2. Schenk hierover de Gecko Caramel, appelsap, cava en bruiswater.
  3. Roer dit geheel kort door.
  4. Schil met een dunschiller een strook van de schil van de sinaasappel.
  5. Krul de schil en doe dit in het glas.
Winkelwagen
Scroll naar boven