Home made chocolade truffels met Gecko

Home made chocolade truffels met GeckoGecko truffels
20 stuks 

150 ml slagroom
50 g boter
180 g pure chocolade 72%
3 el Gecko caramel likeur
4 el cacaopoeder
4 el witte & bruine chocoladevlokken
4 el fijngehakte pistachenoten

Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Roer de boter erdoor tot deze is opgelost. Neem de pan van het vuur.
Breek de chocolade in stukjes. Roer met een garde door de warme slagroom tot de chocolade helemaal gesmolten is en goed gemengd is met de slagroom. Roer als laatste de Gecko caramel likeur erdoor en laat het chocolademengsel (ganache) afkoelen in de koelkast. 
Als de ganache is opgesteven maak dan met behulp van twee theelepels balletjes. Rol een deel door de cacaopoeder, een deel door de chocolade vlokken en de rest door het pistachekruim. Bewaar de truffels in de koelkast.

 

Winkelmand
Wilt u ook een verkooppunt worden?

Bel ons dan: 0229-851304 of meld u aan via het formulier.

aanmelden